dijous, 21 de juny del 2012

Burundanga (2012)


Fa només mig any que ETA va deixar la seva activitat terrorista. Fer-ne una obra teatral en clau de comèdia quan encara hi ha aspectes del conflicte per resoldre és, com a mínim, valent.
Aquest és el repte que assumeixen Jordi Galceran i Jordi Casanovas. El primer autor d’una de les comèdies més populars de l’escena barcelonina dels últims anys i el segon director de la petita sala FlyHart.
La veritat és que aquest aspecte és potser el més atractiu de l’obra i el que es converteix en el motor de l’acció. Per la resta, no va més enllà de la típica comèdia d'embolics que t’arrenca alguns somriures i et deixa marxar a casa amb cert bon rotllo i la seguretat que hauràs oblidat l’obra al cap de no massa temps.
No espereu doncs trobar en aquesta obra el mateix que vau veure-hi a el Mètode Grönholm o a Dakota. Aquí tot i que pel tema pugui semblar que tot plegat pugui tenir semblants dosis de mala bava, en realitat es tracta d’una comèdia blanca i amable amb la que passareu una bona estona i poca cosa més.
En tot cas cal lloar la valentia de tirar endavant una obra com aquesta i també és important destacar que el fet que es pugui fer, és una molt bona senyal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...