divendres, 16 de setembre del 2011

Star Wars: Episodi II - L'atac dels clons (Star Wars: Episode II - Attack of the clones, 2002)


Amb la segona part de la triologia de Star Wars és la que confirma la decepció. Les esperances que teníem Cecil B. Demente i un servidor de que la nova saga no estigués tan malament com ens deien els nostres records, s’esvaeix definitivament a una segona part que comet el pitjor pecat que pot cometre una peli d’aventures: avorreix.
Contínua amb la carència d’humor que havia fet brillar la saga original, i això es reflexa especialment en la relació d’amor entre Padme i Amidala, que contrasta amb la divertida relació d'amor-odi, amb constants pulles que mantenien Leia i Han Solo. Aquí, quan els dos enamorats coincideixen en pantalla fan caure el ritme i la narració dels esdeveniments a quotes baixíssimes, allargant escenes innecessàriament que omplen minuts i minuts de metratge només per que quedi claríssim que estan molt enamorats.
A l’últim quart de pel·lícula, l’acció remunta amb l’esclat de les guerres clon, però després de més d’una hora i mitja soporífera ja és massa tard per recuperar a un espectador que fa estona que dorm.

Llegeix també la Porció de l'episodi I - L'amenaça fantasma.
Llegeix també la Porció de l'episodi III - La venjança dels Sith.
Llegeix també la Porció de l'episodi IV - Una nova esperança.
Llegeix també la Porció de l'episodi V - L'imperi contraataca
Llegeix també la Porció de l'episodi VI - El retorn del Jedi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...