divendres, 8 de juliol del 2011

E.T. l'extraterrestre (E.T. The Extra-Terrestrial, 1982)


Sens dubte una de les obres mestres d’Steven Spielberg. Una història senzilla i emotiva, dirigida de forma magistral on la va encertar de ple amb el repartiment, on compta amb 3 joveníssims actors que borden els seus papers (Henry Thomas – Elliott-, Robert MacNaughton – Michael- i Drew Barrymore –Gertie). El cercle es tanca amb la inolvidable música de John Williams.

Un entranyable extraterrestre amb grans ulls, llarg coll, cap apepinat, dits com llanternes i un gran cor, es troba sol a la terra. Pendrà contacte amb un humà de 7 anys, l’Elliott i els seus germans, que viuran un munt d’aventures per aconseguir que ET torni a casa mitjançant la construcció d’una mena de “telèfon” intergalàctic.

Escenes tant brillants com la nit de Halloween (amb Yoda inclòs), la borratxera de l’E.T. i d’Elliott (amb un màgnifica escena de petó), o les bicis que volen amb la lluna i el sol al darrera, no se’ns esborren mai de la memòria.

Gràcies a Phenomena, el divendres passat vam poder tornar als anys 80 i reviure aquesta peli en un cinema on vam riure, ens vam emocionar i alguna que altra llàgrima va caure.

1 comentari:

  1. Tenia el record d'una bona peli i em vaig trobar amb una obra mestra.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...