dijous, 3 de febrer de 2011

Concert a París (Joan Miquel Oliver i Albert Pla, 2011)Just ara que tothom està reivindicant els autors de la nova cançó quan se'n compleixen més de 50 anys, Albert Pla i Joan Miquel Oliver s'uneixen per fer la gamberrada. Enfotent-se'n dels grans concerts que gent com Raimon o Lluís Llach van anar a fer a França, la parella grava un fals directe, simulant ser a París, on hi toquen grans cançons del seu repertori. Això és molt d'agrair en el cas de Pla, que semblava que tingués mig oblidades les seves cançons dels primers discos en català. Aquí hi recupera per exemple "La sequia", que li va donar la fama, o "L'home que ens roba les nòvies". Cal dir que aquest exercici de recuperació, també l'està fent Pla a la seva gira "Somiatruites" amb Pascal Comelade.
Llàstima que Quimi Portet no s'apuntés a la festa, i només hi sigui com a referència en la versió de "La Rambla" que trobem al disc.
La gran broma d'Oliver i Pla culmina amb "Insolació", cançó on compten fins i tot amb imitadors de Serrat, Llach i Raimon. 
No, aquest no és un gran disc, però dubto que en el que queda d'any torni a riure tant escoltant música.

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...