divendres, 22 de juliol del 2011

Objetos frágiles (Fragile things, 2006)


Els recursos de Neil Gaiman són limitats i la seva obra ha caigut massa en la repetició des dels anys 90, quan va guionitzar el còmic que de moment és la seva obra mestra: “Sandman”.
En aquest recull de relats de diferents èpoques, veiem clares les mancances d’un escriptor que brilla més quan escriu còmics que quan vol fer literatura. No obstant, també hi trobem el millor de Gaiman, que és el de sempre. Històries interessants en les que uneix els seus coneixements mitològics, històrics i màgics i que fa que entre els múltiples contes que hi trobem, més d’un ens diverteix d’allò més.
Els millors d’aquests relats serien dignes guions de sèries com "La dimensió desconeguda", ja que Gaiman segueix la tradició de grans contistes de la ciència-ficció i el terror anglosaxó com Ray Bradbury, Harlan Ellison i Robert Sheckley a qui dedica aquesta recopilació.
Un llibre només recomanat per seguidors de Gaiman (com un servidor) o malalts dels relats fantàstics.

1 comentari:

  1. Jo estic llegint ara "El libro del cementerio" i està força bé, quan acabi de llegir-me'l començo Objetos Frágiles que veig que fa bona cara.

    Salutacions!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...