dilluns, 28 de novembre del 2011

Els Voltors ( 2004 )

Aquesta novel·la m'ha arribat a les mans de manera fortuïta, fruit d'un intercanvi de llibres amb un company de feina i, en aquest cas, és una llàstima que aquestes casualitats no passin més sovint. Els Voltors " la troballa " és la segona novel·la de Miquel Adrover, segona part d'una futura trilogia, ja que l'autor està escrivint la tercera novel·la. El primer llibre s'anomena, la Marrada.

Passant a donar un tastet de "Els Voltors", dir que és una novel·la que mitjançant un llenguatge precís i amb un vocabulari ric i ple de paraules típiques del mallorquí - ja que Mallorca és l'escenari on transcorre l'obra-, Miquel Adrover ens explica la història del Mateu, un jove que viu al poble d'Onxa i que esdevé el protagonista de la història. Jove arquitecte, amb un futur prometedor i que ha arribat a un moment d'estabilitat i felicitat tant en el àmbit professional, amb un obrador propi, com en l'àmbit sentimental, convivint amb la dona somiada, veurà com la vida pot arrabassar-te tot en un instant, destruir tot allò que has creat al llarg de molts anys d'una sola però profunda estocada , com si estigués tot orquestrat per la mà més macabra del destí.  

Com pot arribar a afectar-nos la vivència d'una situació traumàtica?, quines són les respostes que cercaríem en un situació límit?, fins on arriba l'instin de supervivència?, fins a quin punt pot canviar la nostra manera de pensar i de viure? ... Són preguntes que l'autor ens planteja a través d'aquesta obra, que no deixa de sorprendre al lector i que conté, sens dubte, un gran final.

Podeu consultar el llibre a aquesta adreça: voliana.cat


1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...