divendres, 3 de febrer del 2012

El gato desaparece (2011)

 
Carlos Sorín, autor de pel·lícules on ens expliquen petites històries quotidianes, canvia de registre i firma un thriller on hi trobem recursos propis d’aquest gènere, però també petjada pròpia de l'autor. 
Sorín té prou habilitat per mantenir-nos en suspens mentre dura una peli on qualsevol cosa sembla que hagi de passar en qualsevol moment. Amb un parell de bons actors (Beatriz Spelzini i Luís Luque), un gat i destresa al darrera la càmera n’hi ha prou per construir una bona i entretinguda història amb una durada molt adient d'una hora i mitja (perquè últimament s’entesten a fer dura les pelis més de dues hores si no és necessari?), i que potser peca de tenir un final un pèl previsible.
De passada Sorín, a més d’una bona història de suspens, no se'n està d’explicar-nos un conte sobre les relacions de parella, sobre si un individu pot conèixer perfectament un altre per molt que hi porti anys de convivència. Un conte sense alliçonament moral, que simplement deixa que cada espectador es miri el melic de la seva relació de parella i en faci la seva reflexió.

2 comentaris:

  1. Aquesta no l'he vist però d'en Sorín he vist "Historias mínimas", "Bombón, el perro", i "El camino de San Diego", i les tres em van agradar.

    ResponElimina
  2. Jo tampoc l'he vist, però em crida molt l'antencio. Haura que traure temps :D

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...