dimarts, 8 de març de 2011

Malgrat en el temps. Capítol 1 ( 2011)Aquest és el primer Capítol d'una sèrie documental elaborada, produïda i editada pels alumnes de 2n d'ESO de l'Institut Ramon Turró i Darder.

Aquest projecte neix amb la intenció d'explicar la història de Malgrat de Mar, des de l'antiga vil·la romana fins a l'actualitat, mitjançant els símbols, edificis i barris que encara resten en peus i que són testimonis vius d'aquells temps.

Al costat de la història en majúscules de les grans ciutats imperials i els camps on esdevingueren les grans batalles, hi ha una història local i més propera que a vegades és menystinguda i , fins i tot, ignorada, però que forma part indeslligable del que som. La intenció d'aquest projecte és fer coneixedors als alumnes i a la resta dels vilatans d'aquesta història local, que la coneguin i la puguin explicar als seus fills i néts. Si aquests reportatges aconsegueixen una mínima part d'aquests propòsits, tots els que hem participat en la seva elaboració, ens en podem sentir molt orgullosos.

Per veure el reportatge: TeleTurró

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...