dimecres, 12 de gener del 2011

In Vitro (Casa del Viento, 2010)



Heu parat mai atenció a com funciona el vostre cervell quan escolteu música? Jo ho intento. He descobert que pràcticament mai interpreto les lletres. Em pot agradar moltíssim una veu, però és molt poc probable que intenti entendre el que està dient. La veu és tan sols un altre instrument, un altre timbre. Tot i que la lletra vulgui suggerir un missatge determinat, l'ignoro, l'evito, l'esquivo. No se si això és bo o és dolent, ni si és necessari que ho sigui. Tinc una teoria que probablement sigui falsa. Tendeixo a l'abstracció. Tendeixo a generar la meva realitat. No accepto el que em suggereixen, ni tan sols amb la música.

2 comentaris:

  1. Suposo que tothom actua com tu, encara que ho neguin. Qui no s'hagi inventat mai una lletra en anglès (o fins i tot en català) per cantar una cançó que sona, que tiri la primera pedra.

    ResponElimina
  2. Home depèn, quan escolto Sabina, Antònia Font, Fangoria o Siniestro Total, és clar que paro atenció a la lletra, amb bandes estrangeres és diferent, sí, però em sembla que això és una actitud molt d’aquí.

    Als Estats Units no els interessen gaire les lletres de Siniestro Total. Ah! I la seva música tampoc. Allà son més radicals.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...