dimarts, 8 de febrer del 2011

The office (2001)


"The Office", sèrie de la BBC, reflexa la vida quotidiana en una oficina. Està rodada molt encertadament en forma de fals documental, i fa un seguiment del cap de l'oficina i les relacions personals entre els treballadors, filmant-ne escenes amb la càmera com a espectadora, i d’altres on el realitzador actua com a entrevistador i ens mostra els comentaris i opinions dels seus protagonistes, prestant especial atenció en David Brent, el cap, interpretat magníficament per Rick Gervais, un dels grans còmics britànics de l'actualitat, que és co-creador de la sèrie juntament amb Stephen Merchant.
Tot i que es tracta d'una comèdia, que l'únic que fa és reflectir situacions molt reals, lleugerament exagerades, i que vistes en pantalla et fan moure entre el somriure i la vergonya. Molt recomanable per aquells que treballeu en oficines envoltats de "jefes" que van de col·legues, col·legues que son uns trepes, i demés fauna per l’estil.
Consta de 2 temporades de 6 episodis, més un especial de Nadal que he estat incapaç de trobar doblat ni subtitulat. El doblatge en espanyol és bastant lamentable, si domineu l'anglès, millor en versió original. A més també en podreu trobar una versió americana força més extensa, que de moment porta 7 temporades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...