dijous, 22 de juliol del 2010

Els visitants. 1a Temporada (V, 2009)


Ràpidament s'ha contagiat la televisió de la febre de remakes que, fa temps, viu el món del cinema. Recentment ens han arribat noves revisions de títols tant populars com: El cotxe fantàstic, Sensació de viure, Melrose Place o El presoner. Una de les darreres en pujar-se al carro ha estat "V".
Veure el nou "V" és com veure a un gos donant voltes sobre sí mateix, buscant la millor posició possible a l'hora de jeure. El problema és que una vegada ja acabada la primera temporada (composada de dotze episodis), el gos encara està donant voltes i un, com a espectador, ja comença a perdre la paciència.
El argument és semblant al que ja coneixíem: Una espècie de sargantanes gegants extraterrestres mal follades, arriben a la terra en les seves naus espacials, sota una aparença humana, i, tot i que en un principi asseguren anar de bona fe, tot fa indicar que amaguen obscures intencions. Tot i això, moltes coses han canviat en relació amb la sèrie original. Ha canviat aquella estètica tant potent (i tant '80, no ens enganyem), per una molt més freda i neutre; han desaparegut els crepats capilars (gracies a Déu); i, una vegada finalitzada la primera temporada, de moment aquí ningú s'ha papejat cap rata (moment que un servidor està esperant des del minut u de la sèrie).
El cert, és que després d'una arrencada esperançadora, amb un episodi pilot força interessant, en el qual els "visitants" arribaven a la terra i es barrejava la sorpresa de la població davant l'aparició de vida extraterrestre amb una espècie de fervor religiós cap als nou vinguts, la sèrie, poc a poc, ha anat perdent força, girant sobre sí mateixa, sense anar enlloc, donant bandades sense massa sentit i amb una continuada sensació de que la cosa s'està allargant més del compte.

1 comentari:

  1. Veure a sargantanes gegants de l’espai exterior que no mengen rates és com veure en Chuck Norris sense barba, o fins i tot, com veure la Megan Fox amb barba. Es perd l’essència...

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...