dijous, 8 de juliol del 2010

La Barcelona modernista



Tothom ha sentit a parlar dels grans monuments modernistes de Barcelona - reclams turístics de la ciutat -, però segur que no heu sentit a parlar del Café de l’Òpera, de la Casa Almirall, de l 'hotel Espanya, del Bar Muy buenas, etc. Aquestes tavernes són una part indeslligable del modernisme i imprescindibles per submergir-se dins el context històric de l’època, i amb seguretat, molt més freqüentades llavors i ara que no pas les cases de la burgesia per tots tant conegudes.
A la mà de la jove empresa http://www.itineraplus.com/1/itineraris.htm us proposo que realitzeu un itinerari per aquest modernisme més d’anar per casa, un itinerari seguint les petjades nocturnes dels grans erudits del modernisme, per un barri que malgrat el pas del temps; encara conserva el dret de ser una de les cares menys amables de la ciutat, però també de les més freqüentades.
L’itinerari costa 17 euros amb dues consumicions incloses en el preu, el punt de trobada és a la porta principal del museu Macba de Barcelona. Es dóna l’opció d’agafar l’itinerari en català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...