divendres, 15 d’octubre del 2010

La formatgeria de Llívia



Llívia, població que al mapa sembla una illa de territori espanyol al sud de França, deu ser un dels pobles amb més bons restaurants per habitant que podem trobar a Catalunya, entre ells el que diuen que és el millor pizzer del món.
Avui però, parlarem de “La formatgeria de Llívia”, un restaurant ubicat en una antiga fàbrica de formatges i en un entorn idíl·lic, allunyat del nucli urbà de la població, el que permet gaudir del menjar i alhora d’unes bones vistes i, si el temps acompanya, aprofitar el seu magnífic jardí per fer-hi el cafè.
La carta, dividida en plats clàssics i cuina una mica més creativa, varia en funció dels productes de temporada, però sempre i podreu trobar una excel·lent carn i l’especialitat de la casa, un ventall de fondues de formatge i la raclette. Pel que fa a les racions, són més grans del que es troba habitualment en aquest tipus de restaurants, o sigui que ni els més afamats sortiran amb gana.
El tracte dels cambrers és proper i atent, gens estirat, i juntament amb una decoració on domina la fusta i que, dins del modern, defuig l’excés de minimalisme, fent en conjunt que els comensals se sentin molt a gust.
A més, la casa segueix elaborant mató i uns iogurts que farien canviar d’opinió als catadors de l’anunci del Griego. Els podreu comprar a la botiga que hi ha a la sortida del restaurant per emportar-vos-els a casa.

1 comentari:

  1. espero però que les fondues de llivia no els hi passi com a les pizzes de llívia que són les més bones del món però les més cares del món

    ens l'apuntem... tant temps a guils i sense saber-ho

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...