Llívia, població que al mapa sembla una illa de territori espanyol al sud de França, deu ser un dels pobles amb més bons restaurants per habitant que podem trobar a Catalunya, entre ells el que diuen que és el millor pizzer del món.
Avui però, parlarem de “La formatgeria de Llívia”, un restaurant ubicat en una antiga fàbrica de formatges i en un entorn idíl·lic, allunyat del nucli urbà de la població, el que permet gaudir del menjar i alhora d’unes bones vistes i, si el temps acompanya, aprofitar el seu magnífic jardí per fer-hi el cafè.
La carta, dividida en plats clàssics i cuina una mica més creativa, varia en funció dels productes de temporada, però sempre i podreu trobar una excel·lent carn i l’especialitat de la casa, un ventall de fondues de formatge i la raclette. Pel que fa a les racions, són més grans del que es troba habitualment en aquest tipus de restaurants, o sigui que ni els més afamats sortiran amb gana.
El tracte dels cambrers és proper i atent, gens estirat, i juntament amb una decoració on domina la fusta i que, dins del modern, defuig l’excés de minimalisme, fent en conjunt que els comensals se sentin molt a gust.
A més, la casa segueix elaborant mató i uns iogurts que farien canviar d’opinió als catadors de l’anunci del Griego. Els podreu comprar a la botiga que hi ha a la sortida del restaurant per emportar-vos-els a casa.
espero però que les fondues de llivia no els hi passi com a les pizzes de llívia que són les més bones del món però les més cares del món
ResponEliminaens l'apuntem... tant temps a guils i sense saber-ho