divendres, 22 d’octubre del 2010

Zombi. Guía de supervivencia (The zombie survival guide, 2003)

Max Brooks (fill de l’humorista i director de cine Mel Brooks) sembla que té intenció de seguir amb la tradició familiar de dedicar-se a l’humor. Ha fet de guionista de TV i al 2003 va publicar una divertida guia de supervivència en cas d’un atac de morts vivents.
Aquesta completa guía no té desperdici. Ens explica com son els zombis, ens relata els atacs que s’han registrat fins ara i ens han amagat els governs, i una completa informació de com sobreviure a ells: defensa, fugida, atac, armes, etc. Brooks no deixa res per lligar i fins i tot arriba a explicar-ne el gemec tan habitual a les pel·lícules. A mida que vas llegint el llibre no pots evitar anar identificant els llocs que et semblarien més segurs.
Imprescindible tenir-lo a casa, guardat al costat de la farmaciola. Es llegeix ràpidament, ja que aviat te n’adones que la teva supervivència en depèn. Com va dir el crític del New York Post “Un llibre que comences a llegir per diversió fins que, a l’arribar a la pàgina 50, surts a comprar un matxet només per sentir-te segur”.
Ja us he fet la recomanació. Amics, llegiu-vos-el i apreneu. Quan arribi l’atac haurem de ser un equip i no podrem acceptar llastos.

2 comentaris:

  1. Bona ressenya, el que no acabo d'entendre es que et refereixis a Max Brooks com un humorista, suposo que ets un cínic, a mi parlar de la supervivència humana davant d'un holocaust zombi em sembla una cosa molt seria, però ja veig que tu ja estàs de tornada de tot...

    ResponElimina
  2. Qui no l'hagi llegit ja triga, per Halloween s'estrena la sèrie The walking dead... Comença l'holocaust!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...