dilluns, 19 de setembre del 2011

El convidat (2010)


Televisió de Catalunya és capaç, a través del seu departament de nous formats, de treure petroli d’on altres canals de televisió només en treurien porqueria.
Ara que podem donar l’entrevista en profunditat com a morta i enterrada en el seu format televisiu (com a mínim pel que fa a la gran audiència), TV3 es treu de la màniga El Convidat, un programa on el reporter, Albert Om, se’n va a viure un cap de setmana a casa de l’entrevistat. Lluny de buscar la tafaneria, Om s’esforça per mostrar a l’espectador aquella part de l’entrevistat que habitualment no surt a la llum pública i que podem veure moltes vegades més en petits detalls (com s’afaita, com té decorada la casa...) que en el que diu el personatge.
Els programes tenen certa irregularitat en funció del seu protagonista i del que deixa entreveure durant el cap de setmana, però en conjunt és una d’aquelles petites joies que ens ofereix la nostra televisió de tant en tant. Esperem que en la segona temporada que comença avui segueixi així.

5 comentaris:

  1. Felicitats pel teu blog!!
    Ens agradaria que passessis pel nostre, degut a que t'hem concedit el Premio Bloggero!! :D

    http://cinealopareja.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. Avui el convidat és en Monzó! No he aconseguit mai veuré el programa de l'Om sencer, però avui faré un esforç...

    ResponElimina
  3. Molt bon programa,tot i que, com dius, depen molt del personatge i de la seva predisposició.

    Aquests són alguns dels protagonistes d'aquesta temporada: Xavier Sardà, al Maresme; a casa del músic Gerard Quintana, a Eivissa; a casa de la periodista Pilar Rahola, a Cadaqués; o a casa del pilot Isidre Esteve, a Oliana. També anirà a veure al periodista Miquel Calzada , a l'escriptor Quim Monzó, al doctor Santiago Dexeus, a l’exfutbolista Carles Rexach, a la dibuixant Pilarín Bayès i a l’arquitecta Benedetta Tagliabue.

    ResponElimina
  4. Es tracta d'un programa amb aire fresc... és interessant quan trobes interessant, o et desperta curiositat, amb qui comparteix el cap de setmana! Jo sempre estic pendent de l'amfitrió!
    Tot i que no acabo d'entendre els que tiren pedres sobre el programa... (mania que no podem treure'ns de sobre els catalans!)

    Per cert! si voleu, passeu-vos pel bloc! Us he fet una petita menció-regal! Fins aviat! :)

    ResponElimina
  5. Cal afegir que aquest any la selecció musical segeuix essent molt encertada.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...