dijous, 4 de novembre del 2010

Super (2010)


Si Kick-Ass (2010), Defendor (2009) i Super fossin les tres bessones, Super seria Teresa, la més intel•ligent de les tres, tot i que de vegades costi distingir-la de les altres. James Gunn, un cineasta guillat que va començar treballant per a la productora Troma, ens porta la seva personal visió de com ha de ser una comèdia negra de superherois, i encara que el tema sembla estar sobreexplotat, la veritat és que el tipus li posa suficient energia, inventiva i mala llet, com per aconseguir que la cosa funcioni, a més de comptar amb un parell d'asos en la màniga com Rainn Wilson (The Office) i Ellen Page (Juno), dos carismàtics actors que li atorguen un plus a la funció. La història és la d'un tipus bastant vulgar que després d'una revelació decideix posar-se un vestit de superheroi i sortir al carrer a partir-li el crani als dolents. Si els Blues Brothers estaven en una missió de Déu, el nostre amic del pijama vermell també. A partir d'aquí, molt d’humor i violència a càrrec d'una àcida comèdia que arriba als títols de crèdit sense decebre.

4 comentaris:

  1. la vas veure a Sitges o online? no la trobo :_(

    ResponElimina
  2. Molt bona peli. Combina a la prefecció la mala llet de Kick Ass amb l'estètica i narrativa del cinema independent que ha triomfat més recent d'EUA (500 días juntos o Juno)

    ResponElimina
  3. La vam veure a Sitges, Cruasan, em sembla que encara no està penjada, tot i que suposo que el seu títol tampoc ajuda a obtenir bons resultats als buscadors...

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...