divendres, 23 de setembre del 2011

Star Wars: Episodi III - La venjança dels Sith (Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith, 2005)


Tanquem la trilogia amb la que, sense ser res de l’altre món, em sembla millor pel·lícula de la nova saga, cosa que contrasta amb l'opinió de Cecil B. Demente, amb qui hem tornat a veure les tres pelis, i que diu que la millor és la primera.
El gran problema d’aquesta tercera segueix essent, igual que a la segona, la història d’amor de Padme i Anakin. Afortunadament, aquestes escenes es veuen reduïdes al inici de la pel·lícula, pel que de seguida anem a les aventures, batalles estel·lars i lluites amb espases làser, que en el fons és el que sempre ens ha interessat.
Aquesta tercera part és la que aconsegueix arribar més al fan de la saga gràcies a la recuperació de certs aspectes estètics de la saga original alhora que fa ens ajudar a imaginar com de millor hagués esta “El retorn del Jedi” si la seva resolució hagués tingut lloc al planeta dels wookies i no al dels ewoks, com George Lucas s'havia proposat en un principi.

Llegeix també la Porció de l'episodi I - L'amenaça fantasma.
Llegeix també la Porció de l'episodi II - L'atac dels clons.
Llegeix també la Porció de l'episodi IV - Una nova esperança.
Llegeix també la Porció de l'episodi V - L'imperi contraataca
Llegeix també la Porció de l'episodi VI - El retorn del Jedi

1 comentari:

  1. He de dir, que si George Lucas no s'hagués animat a fer aquesta "primera" trilogia, tampoc la trobaria a faltar. De les tres, poder si que m'agrada més "La venjança dels Sith", però és per la funció de pont que fa vers la trilogia original, la veritable obra mestra.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...