dijous, 10 de març del 2011

Dr. Horrible’s Sing-Along Blog (2008)



L’any 2008, en plena vaga dels guionistes de cinema i TV als EUA, Joss Whedon, creador entre d’altres de Buffy Cazavampiros, va decidir, amb pocs recursos i alguns amics rodar una miniserie en 3 actes d'uns 14 minuts per ser consumida per internet.
El resultat “Dr. Horrible’s Song-Along Blog”, una tragicomèdia musical que ens explica la lluita entre un supervillà molt i molt dolent i un superheroi guapot i perfecte, per aconsegir l’amor d’una noia. Farcida de tots els tòpics del gènere, dóna una visió divertídissima de les típiques històries de superherois de tota la vida, amb uns números musicals impagables i un humor que, a vegades, frega l’absurd.
Whedon ens demostra així que quan té una llibertat creativa total i zero exigències de resultats a nivell d’audímetres, és capaç de donar el millor d’ell mateix, sense necessitat d'un gran pressupost.
En el repartiment destacaríem al protagonista, Neil Patrick Harris, que a més d’estar divertidíssim, es destapa com a cantant amb molta destresa.
No us la perdeu, veure-la completa només us ocuparà uns 40 minuts, aqui la teniu subtitulada al castellà:

Primer acte:
Segona acte:
Tercer acte:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...