divendres, 11 de març del 2011

El séquito (Entourage, 2004)


Si sempre has volgut conèixer la cara amagada de Hollywood, has de veure “El séquito”.
Doug Ellin ha creat una sèrie on ens explica els dies de cada dia de Vincent Chase, un actor d'èxit, i el seu seguici, composat per 2 amics de tota la vida i el seu germà Drama, un actor de segona en hores baixes.
Si a aquí hi afegim a Ari Gold, un histèric representant que, juntament amb Drama, ens fa passar els moments més divertits i políticament incorrectes de la sèrie.
Com veieu bona part dels personatges tenen carisma i els hi vas agafant estima a mesura que avança la sèrie. De fet, personalment, els primers episodis em van deixar força indiferent, però la insistència d’alguns col·laboradors d’aquest bloc em va animar a seguir endavant, i abans d’acabar la primera temporada ja els hi agraïa.
Ellin converteix amb molt d’encert aquest escenari en una gran sàtira del que s’amaga a les clavegueres i a la superfície de la indústria del cinema, la televisió i la prensa groga. Es nota que sap de què parla i que se’n fot del que coneix. De fet, diuen que hi trobem anècdotes reals que li han passat a Mark Whalberg, un dels productors de la sèrie.
El format és ideal per explicar el que explica: episodis de menys de mitja hora i temporades que solen ser curtetes, més estona seguida de frivolitat potser no seria assimilable.
L’únic problema: L’han volgut allargar massa. La cinquena temporada hagués estat un gran final i amb la sisena i la setena sembla que han perdut una mica el rumb. I encara falta la pel·lícula!

1 comentari:

  1. A mí també em va passar una mica com a tú en la primera temporada, però només amb els primers tres o quatre episodis. Després ja em vaig enganxar. Encara que només he vist 4 temporades, els que em coneixen saben que ja és molt.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...